Seniorendiensten

Ontdek onze service!

Het gebruik van nieuwe technologieën is tegenwoordig essentieel voor alle dagelijkse activiteiten , en kan met name door senioren worden gebruikt om hun toegang tot informatie te vergemakkelijken , het isolement te doorbreken en in contact te blijven met de jongere generaties.

Op de korte termijn maken overheidsinstanties het noodzakelijk om hun procedures online af te handelen. De huidige senioren, die het grootste deel van hun leven hebben geleefd zonder deze hulpmiddelen te hoeven gebruiken, zijn echter nog steeds het minst uitgerust met digitale hulpmiddelen onder de bevolking, en hebben voor het grootste deel ondersteuning nodig om zich het potentieel toe te eigenen, om de apparatuur te leren kennen , om begeleiding te krijgen bij het omgaan met digitale hulpmiddelen. en gebruik, de autonomie verwerven die nodig is om onlineprocedures uit te voeren.

Ze moeten ook worden gewaarschuwd voor de misstanden of risico's die inherent zijn aan deze nieuwe technologieën.

Weet u hoe u een e-mail naar uw dierbaren kunt sturen met een computer of tablet? Diensten raadplegen op internet of zelfs uw box of uw smartphone bedienen?

Great Technology is er om u op alle gebieden te helpen!

Zoek hulp

IT-experts

Wie kan u beter helpen dan experts om IT en digitale technologie te begrijpen?

Boek uw dienst!

Zodra uw dienst is besteld, helpen onze geweldige technologie-experts u binnen de kortste keren!